Обадете ни се: 06965 / 2333 или 088 / 8882065
ул. Стоян Българенчето 235, с. Бели Осъм, Троян Виж на картата
ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

Цената на ваучера е 119лв.

Ако нямате идея за подарък за най-близките, изберете ваучер за нашия семеен хотел „Биле“, разположен в селцето Бели Осъм, в подножието на ски курорт Беклемето и в близост до топлите минерални басейни в с. Чифлик.

ПОДАРЕТЕ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК
ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ ЗА ДВАМА С ВКЛЮЧЕНИ НОЩУВКИ В ДВОЙНА СТАЯ, ЗАКУСКИ НА БЛОК МАСА ИЛИ ПО ЗАЯВКА – с РУМСЪРВИЗ , ВЕЧЕРИ ПО ТРИСТЕПЕННО МЕНЮ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР И ПО ЧАША ВИНО С ВЕЧЕРИТЕ.
Валидност на ваучера – до 30.04.2018г./не важи за национални празници/

Резервация за конкретни дати и заявка за покупка на ваучер може да направите на тел.0888882065 или на имейл info@bile-hotel.com , като съобщите името на получателя и посочите адрес за кореспонденция/имейл и телефон/.
Ние ще изпратим потвърждение и банкова сметка на „РАЙ“ ООД за плащане на сумата.
До 24 часа от получаване на плащането ще изпратим по указания от Вас начин ваучера за подарък с номер и име на получателя.

www.bile-hotel.com
Facebook – Хотел Биле
Село Бели Осъм
Ул.“Стоян Българенчето“ №235

 

Напишете първият коментар.

Добави коментар
Отзиви от гости

Прекрасен хотел - четиридневния ни престой беше невероятен. Градината на хотела е наистина очарователно място за отдих. Обслужването на ниво - храната в ресторанта безупречна. С голямо удоволствие ще посетим пак хотела. Благодарим Ви за страхотния хотел и перфектната почивка.

сем. Попови