Обадете ни се: 06965 / 2333 или 088 / 8882065
ул. Стоян Българенчето 235, с. Бели Осъм, Троян Виж на картата
Хотели Троян – как да изберем

Хотели в Троян

Изборът на хотел винаги е трудна задача съпроводена с многобройни промоции, отстъпки и програми за намаления. Повечето хотели имат сайтове пълни с „добре обработени” снимки, показващи хотела в несъществуваща светлина, които подлъгват посетите, че със стъпването в хотела ще потънат в лукс. Как да изберем правилният хотел ?

хотели троянТъй като всеки човек има свой собствен вкус и предпочитания, първото нещо което трябва да направите е да определите, кои са най-важните неща за Вас. Независимо дали търсите най-добрата сделка за хотел в Троян, отлична локация или добър пакет нощувка със закуска, се надяваме тази съвети да ви помогнат да направите правилния избор.

Преди всичко определете какъв е вашият бюджет. Помислете какъв тип настаняване предпочитате и заслужава ли си да правите компромиси със спокойствието, удобството и дори здравето си за сметка на няколко лева на ден по време на почивката Ви. В семеен хотел Биле с. Бели Осъм Троян, се стараем да намерим баланса между качество и цена (това което всеки турист търси) и силно се надяваме, че през годините се го открили. Оставяме на гостите ни да решат дали това е така 🙂

Когато избирате хотел в Троян, обърнете специално внимание на локацията и помислете дали тя е подходяща за местата, които предварително сте намислили да посетите. В това отношение, хотел Биле несъмнено ще Ви допадне. Инфраструктурата в района е сравнително добре поддържана, а самият хотел се намира до добър – асфалтиран път само на няколко километра от Чифлика, в подножието на Беклемето. С. Бели Осъм е на 10тина минути път от Троян, Троянския манастир, намира се в близост до Ловеч и забележителностите около него. Сами ще се убедите, че локацията на хотела, може да бъде отправна точна за много екскурзии.

хотели троянИзбирайки хотел, няма как да не обърнете внимание и на удобствата, които той предлага. Те често са и определящи за цената. Немислимо е да се спрете на хотел, където няма да успеете да се насладите на спокойствието и приятната атмосфера. В Биле, сме се постарали да Ви осигурим именно това. Градината на хотела се поддържа в отлично състояние, зеленината е навсякъде, самият хотел се намира в гората на Балкана. За удобството на гостите сме осигурили и басейн с джакузи, детски кът, беседки и други малки кътчета в градината, където да си отдъхнете. Ако попитате за Биле в района, много от хората ще се сетят за нишия ресторант. Гордеем се с кухнята, която предлагаме. Убедете се сами!

– – – КРАЙ НА 1ВА ЧАСТ – – –

 

Напишете първият коментар.

Добави коментар
Отзиви от гости

Много хубав и чист хотел. Стаятя беше с красива гледка. Изкарахаме 4 прекрасни дни.

Момчил и Таня Иванови