Обадете ни се: 06965 / 2333 или 088 / 8882065
ул. Стоян Българенчето 235, с. Бели Осъм, Троян Виж на картата

Custom Bar Title

Политика за защита на личните данни

Настаняването в хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи самоличността на гостите.

Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания на Закона за туризма.

Тази информация ще бъде използвана само и единствено във връзка с направените резервации и няма да бъде предоставяна за други цели.

Семеен хотел „БИЛЕ“ има право да събира и използва информация относно своите Потребители, когато същите се регистрират или направят резервация.

Информацията, чрез която Потребител на интернет страницата www.bile-hotel.com може да бъде идентифициран, може да включва име, презиме, фамилия, адрес, телефон, електронен пощенски адрес за кореспонденция и всяка друга информация, която Потребителят предоставя при резервацията си и всяка друга, която същия въвежда или предоставя при заявяване, получаване или използване на предоставяните от семеен хотел „Биле“ услуги, участване в промоции, томболи и състезания, попълване на анкетни карти, въпросници, формуляри и други.

Семеен хотел „БИЛЕ“ гарантира конфиденциалност на личните данни на своите Потребители, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно:
– установяване на контакт с Потребителя при уточняване подробности около резервацията и начините за нейното заплащане
– издаване на фактура
– помощ при полълване на резервация, ако не се справите сами
– информиране относно цени или услуги
– предоставяне на услуги и поддръжка
– известяване за нови услуги или продукти
– предоставяне на персонализирани промоционални оферти и др.

Семеен хотел „БИЛЕ“ полага дължимата грижа и отговаря за защита на информацията за Потребителя, станала му известна по повод резервацията чрез интернет страницата www.bile-hotel.com, освен в случаите на непреодолима сила или случайно събитие.
В резервационната форма, попълвана от Потребителя, са обозначени задължителния или доброволния характер на предоставяне на данните и последиците от отказ за предоставянето им. С изразяване на съгласие с настоящите Общи условия, Потребителят се съгласява информацията за него да бъде обработвана по предвидения в тях ред.

Ограниченията не се прилагат в случай, че Потребителят или лица под негов контрол са извършили злоумишлени действия по смисъла на настоящите Общи условия или са нарушили права или законни интереси на трети лица. В този случай Семеен хотел „БИЛЕ“ има право да предостави личната информация за Потребителя на съответните компетентни държавни органи, съгласно действащото законодателство.

Семеен хотел „БИЛЕ“ се задължава да не разкрива никаква лична информация за Потребителя и да не предоставя събраната информация на трети лица – търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:
– е получил изричното съгласие на Потребителя при резервацията или в по-късен момент
– информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация при спазване на законово установените процедури
– в други посочени в закона случаи.

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

Резервация в семеен хотел Биле може да направите по един от следните начини:
– на телефони – 0888882065, 0877991001, 0886187265 и 069652333
– чрез e-mail: info@bile-hotel.com
– чрез сайта: www.bile-hotel.com
– на място в хотела.

След като получим и обработим Вашата заявка, ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим възможността за настаняване.

Заявката за резервация следва да съдържа следната информация: името и фамилията на госта, националността му, точни дати на пристигане и заминаване, телефон, имейл за обратна връзка, вида на стаята, брой стаи, брой гости.

Потвърждение за направената резервацията ще получите на посочен от Вас e-mail. В него ще са описани типа и броя на резервираните стаи, датата на настаняване и напускане на хотела, броя на възрастните и децата, посочени в заявката за резервация, както и дължимата сума. Моля, след като получите потвърждението, внимателно да се запознаете с информацията за Вашата резервация и да се свържете с нас, в случай че е необходима корекция.

В e-mail с потвърждението по преценка на хотела, като изискуем гарантиращ депозит, може да бъде посочена сума, която следва да платите авансово преди настаняването. Не по – късно от 5 (пет) дни след изпращането на нашия e – mail (освен ако не е договорен друг срок), клиента следва да плати посоченият изискуем депозит. Остатъкът от сумата на цялата Ви резервация може да се заплати на място в хотела.

Като изискуем гарантиращ депозит при резервации касаещи пакетни и празнични предложения, по преценка на хотела, може да бъде посочена сума в размер на 100 (сто) % от сумата на резервацията. Не по – късно от 5 (пет) дни след изпращането на нашия e – mail (освен ако не е договорен друг срок), клиента следва да плати посоченият изискуем депозит.

След като получим сумата по гарантиращият депозит, на посоченият от Вас e-mail ще изпратим фактура за постъпилото плащане, а Вашата резервация ще се счита за валидна и окончателно ПОТВЪРДЕНА.

Ако плащането не бъде извършено в рамките на описания срок, хотелът запазва правото си да анулира направена резервация.

Когато клиент направи резервация се счита, че се е запознал с настоящите общи условия и е съгласен с тях.

Резервации приети по телефон, електронна поща или през нашият сайт се считат за възникващо договорно отношение.

Извършеното разплащане се счита за пълно приемане на тези общи условия за пребиваване в нашия хотел.

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯ

Ако желаете да анулирате направена от Вас резервация, това може да стане по един от следните начини:
– на телефон: 0888882065, 0877991001, 0886187265,
– чрез e-mail: bbh@hotel-stz.com

20 (двадесет) или повече дни преди датата на настаняване , ако клиента желае да анулира потвърдена резервация, няма да дължи неустойка и сумата платена, като гарантиращ депозит ще му бъде възстановена в срок до 30 работни дни след анулацията.

При анулация в срок от 20 (двадесет) до 10 (десет) дни преди датата на настаняване или в случай на непристигане в деня на настаняването, клиента дължи неустойка в размер на 50% от сумата платена като гарантиращ депозит.

При анулация в срок по-кратък от 10 (десет) дни преди датата на настаняване или в случай на непристигане в деня на настаняването, клиента дължи неустойка в размер на сумата платена като гарантиращ депозит, а резервацията ще се счита за анулирана.

„Семеен хотел Биле“ запазва правото си да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, независещи от хотелиера, причини. В тези случаи хотелиерът:
– Предлага настаняване за друг период, при запазване на същите условия и цени.
– Възстановява платения от клиента депозит в срок от 30 (тридесет) работни дни, считани от датата на получаване на писмено искане за това от туриста, като не дължи неустойка на същия.

ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА

Ако желаете да промените Вашата резервация след като сте получили потвърждение, ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем.

УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ

Часове за настаняване и освобождаване на стаите:
– Настаняване: след 14:00 ч.
– Освобождаване на стаите: до 12:00 ч.
– При по-късно освобождаване на стаята се заплаща допълнителна такса, както следва:
– при освобождаване на стаята до 18:00 часа се дължи такса, по преценка на хотел;
– при освобождаване на стаята след 18:00 часа се дължи заплащане в размер на 100 (сто)% от стойността на нощувката.

Резервациите се пазят до 24:00 ч. на съответния ден на пристигане.

 

Отзиви от наши гости

Kомфортен хотел сред природата, добра кухня, басейн и супер обслужване.

Л. Лазаров