Hotel Bile
Резервирай сега
% Промоции

САМО ПРЕЗ ЮНИ - ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ ПЪЛЕН ПАНСИОН ЗА 299 ЛВ. НА ЧОВЕК

5 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКА, ОБЯД И  ВЕЧЕРЯ

1-30.06.2021

ЦЕНА НА ЧОВЕК - 299 лв.

Цената е валидна за дните от неделя до четвъртък включително,при настаняване в двойна стая или апартамент при пълна заетост на редовните легла.

Закуската е с неограничени напитки и избор от меню.

Обядът включва супа и основно ястие по избор от обедното меню.

Вечерята е по тристепенно меню с избор на основно ястие.

В цената е включено ползване на отопляеми басейни, чадър, шезлонг.
В семейния хотел вие можете да прекарате уикенда си край джакузито и басейна, в градината, да хапнете вкусно или да посрещнете хубав повод със семейството си.

Джакузи

Шестместно джакузи на открито - до 39 градуса в студените месеци.Съоръжението работи целогодишно.Работно време - 10.00ч. до 18.00ч.
Weiter
DSC_6543       .jpg

РЕСТОРАНТ "БИЛЕ"

Просторен и уютен ресторант с 50 места и лятна градина с 80 места.Менюто ще ви изненада с разнообразието от ястия, с представянето на националната и местна кухня, с вкуса на домашно приготвената храна. Ние подбираме внимателно продуктите, като предпочитаме регионалните и местни производители на месни и млечни произведения, плодове и зеленчуци.Безплатен Wi – FiРаботно време - 11.00ч. до 22.00ч  - неделя до четвъртък и 11.00ч. до 23.00ч. петък и съботаПри мероприятия  - до 24.00 часа или според уговорения час.
Weiter
DSC_6820   .jpg

Hof und Garten

Гората, надвиснала над парка на хотела, потокът, минаващ през калдаръма, изворът с питейна вода, ручащ неспирно под терасите, поляните, цветята, автентичните дувари от дялан камък, всички те ще ви накарат да се докоснете не само до природата, но и до духа и чара на Троянския край..Детски забавления на открито: площадка с пързалка, люлка
Weiter
5798   .jpg