Hotel Bile
Резервирай сега
% Промоции

ПОСРЕЩАНЕ НА 8-МИ МАРТ В ХОТЕЛ БИЛЕ

Парти

ОСМИ МАРТ В ХОТЕЛ БИЛЕ ЗА ДВАМА - 5-8.03.2021

ПАКЕТ С ДВЕ НОЩУВКИ И ЗАКУСКИ И ПОЛЗВАНЕ НА ДЖАКУЗИ И МАЛЪК БАСЕЙН /37-38 градуса/ за двама - 190 лв.(Ресторант "БИЛЕ" работи през целия ден на свободна консумация)

ПАКЕТ С ДВЕ НОЩУВКИ, ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ И ПОЛЗВАНЕ НА ДЖАКУЗИ И МАЛЪК БАСЕЙН/37-38 градуса/ за двама - 249 лв.В семейния хотел вие можете да прекарате уикенда си край джакузито и басейна, в градината, да хапнете вкусно или да посрещнете хубав повод със семейството си.

Джакузи

Шестместно джакузи на открито - до 39 градуса в студените месеци.Съоръжението работи целогодишно.Работно време - 10.00ч. до 18.00ч.
Научи повече

РЕСТОРАНТ "БИЛЕ"

Просторен и уютен ресторант с 50 места и лятна градина с 80 места.Менюто ще ви изненада с разнообразието от ястия, с представянето на националната и местна кухня, с вкуса на домашно приготвената храна. Ние подбираме внимателно продуктите, като предпочитаме регионалните и местни производители на месни и млечни произведения, плодове и зеленчуци.Безплатен Wi – FiРаботно време - 11.00ч. до 22.00ч  - неделя до четвъртък и 11.00ч. до 23.00ч. петък и съботаПри мероприятия  - до 24.00 часа или според уговорения час.
Научи повече

Двор и градина

Гората, надвиснала над парка на хотела, потокът, минаващ през калдаръма, изворът с питейна вода, ручащ неспирно под терасите, поляните, цветята, автентичните дувари от дялан камък, всички те ще ви накарат да се докоснете не само до природата, но и до духа и чара на Троянския край..Детски забавления на открито: площадка с пързалка, люлка
Научи повече