Hotel Bile
Резервирай сега
% Промоции

Allgemeine Informationen

Bile Hotel

С близостта на вековните гори и планинската река Бели Осъм, кристално чистия въздух, изворната вода в градината, както и тишината и спокойствието, хотелът е чудесно място както за почивка със семейството или приятели, така и за бизнес мероприятия и семинари.

Хотелът предлага на своите гости 15 стаи, разположени в две сгради – реставрирана къща с два апартамента в старинен стил и хотелска част с 9 двойни, 2 единични стаи, семеен и ВИП апартамент.

На разположение на гостите е ресторант с 50 места и лятна градина.Просторът, обстановката и уютът на ресторанта ще Ви очароват и ще Ви накарат да се отпуснете и да се почувствате добре. Менюто ще Ви изненада с разнообразие от ястия от българската и международната кухня, приготвени изкусно и с внимание, така че да се харесат и на най-големите кулинари.

Ако в стаите и в ресторанта не успеете да се докоснете до природата и планината, то в градината ще се насладите на много повече. Гората, надвиснала над парка на хотела, потокът, минаващ през калдаръма, изворът с питейна вода, ручащ неспирно под терасите, поляните, цветята, автентичните дувари от дялан камък,всички те ще ви накарат да се докоснете не само до природата, но и до духа и чара на Троянския край.

Комплексът е разположен на 3500 кв. м. и разполага с

-паркинг за 15 автомобила,

-открит сезоннен отопляем басейн,

-целогодишно горещи джакузи и малък басейн на открито.

Geschichte

С много любов и мисъл за уюта и спокойствието на нашите гости, в началото на далечната 2007г, бе изграден семеен хотел "Биле". От тогава до сега продължаваме да надграждаме нашето начинание и се стремим, всяка година да предложим нещо повече на нашите гости.

Ausstattung

  • 15 Zimmer
  • 2 Gebäude
  • 3 Flur(e)

Parkplatz

  • Kostenloser Parkplatz fuer 15 Autos.Parkplatz fuer 1 bis 2 Buesse.

Haustiere

  • Aus huegienischen Gruenden werden Haustiere nicht zugelassen.

behindertengerechte Zimmer

Drei Zimmer erster Etage und Restorant sind fuer Behinderte geeignet./Zugang mit Behindertewagen moeglich/